(om du vill ha en helt slät sås kan du mixa blandningen slät med stavmixer). Tillsätt garam masala, ingefära, koriander och socker och låt fräsa med tills allt går samman till en kladdig röra
SambalBadjak lönar sig att laga själv, smaken blir fantastisk och du slipper onödiga tillsatser som konserveringsmedel, sojaprotein, stabiliseringsmedel, smakförstärkare (MSG), surhetsreglerande medel och köttbuljong
Bryn i stekpanna tillsammans med finhackad lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Häll över de wokade grönsakerna i kycklingpannan och servera rykande varm tillsammans med nudlar
Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. Servera som ensamrätt eller tillsammans med nudlar eller ris
Var noga med att inte överkoka, utan låt dem gärna förbli lite al dente. Låt puttra på medelvärme i ytterligare några minuter tills grönsakerna har mjuknat lite, de ska dock ha kvar ett visst tuggmotstånd
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Detta är inte så vanligt då han oftast är mycket nöjd när jag går med på att hiva något. Receptet har jag varit inne och norpat hos sköna Helena med bloggen Bara en kaka till
Lägg tillbaka grönsakerna i wokpannan tillsammans med kycklingen. KycklingwokÂmed cashewnötter För 4 personer 600 g kycklingfilé 1 stor morot 1 röd paprika ½ zuccini 1 röd chili 2 msk fisksås 2 msk soja 2 msk sweet chilisås 250 g äggnudlar 100 g cashewnötter Hur gör man
kycklingwok,. Servera som det är eller med nudlar (typ Shirataki eller sjögräs). Lowcarb / Liberal LCHF3 portioner300g kycklingfilé i små skivor1 msk olja3 vitlöksklyftor finhackade1 gul lök hackad grovt100g pac choi (eller annan kål) i skivor1/2 färsk broccoli i bitar1/3 mindre huvud blomkål i bitar1 röd paprika i skivor3 msk ostronsås (köpte Santa Marias) 1 tsk fisksås (köpte Santa Marias)1-2 tsk thai wok krydda (från spicemaster) 3/4 dl vattenSaltFräs vitlöken i olja på medelhögvärme i stek/wokpanna och tillsätt kycklingen och lite salt och stek 4-5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.