De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. I fredags var det Ida o Isak som önskade middag och det var så bra önskning så Olivia ville också komma hit på middag
Receptet har jag varit inne och norpat hos sköna Helena med bloggen Bara en kaka till. Detta är inte så vanligt då han oftast är mycket nöjd när jag går med på att hiva något
Värm upp en stor panna, gärna med höga kanter, medsesamoljaoch olivolja. Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera
Kyckling med nudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Igår var jag iväg på julbord med jobbet, och det var riktigt trevligt. och en chokladfontän. Massor med olika sorters hemgjorda sillinläggningar med lite ovanliga, men fantastiskt goda, smakkombinationer var liksom bara början av julbordet
Ikväll gjorde jag en snabb kycklingwokmed jasminris. Krydda med salt och vitlökspeppar. Koka risetStrimla kyckling, skiva lök och färska champinjoner, hacka vitlök och chili
Ingredienser Portioner. 4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.