I perioder äter vi mycket wokad mat men härom dagen slog det oss att det var ett bra tag sedan vi åt en riktigt god wok i allmänhet och en härlig kycklingwok i synnerhet
Bryn i stekpanna tillsammans med finhackad lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Häll över de wokade grönsakerna i kycklingpannan och servera rykande varm tillsammans med nudlar
Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
När ingefäran är klar lägger du den i lagen som du kokat upp med vatten, socker och citron. Att ingefära är en av mina favoriter är svårt att missa eftersom jag använder det i vart och vartannat recept
Var noga med att inte överkoka, utan låt dem gärna förbli lite al dente. Låt puttra på medelvärme i ytterligare några minuter tills grönsakerna har mjuknat lite, de ska dock ha kvar ett visst tuggmotstånd
Idag gjorde jag en sats medingefära shot och jisses vad det friskade upp kanalerna på en. En liten ingefära shot varje dag kommer garanterat att hålla era baskelusker på avstånd
Detta är inte så vanligt då han oftast är mycket nöjd när jag går med på att hiva något. Receptet har jag varit inne och norpat hos sköna Helena med bloggen Bara en kaka till
Lägg tillbaka grönsakerna i wokpannan tillsammans med kycklingen. KycklingwokÂmed cashewnötter För 4 personer 600 g kycklingfilé 1 stor morot 1 röd paprika ½ zuccini 1 röd chili 2 msk fisksås 2 msk soja 2 msk sweet chilisås 250 g äggnudlar 100 g cashewnötter Hur gör man
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.