Hej igen och godkväll. Nu har solen gått ner, så nu kan jag komma in igen. Ja, jag vill verkligen lapa upp vartenda solstråle jag kan komma åt, och har suttit på altanen med min bok större delen av dagen
När jag sökte på recept på Tandoori Chicken fick jag upp flera av karaktären "Blanda yoghurt med tandoori chicken-kryddmix" och det var ju inte det jag var ute efter
Det skall väl erkännas att det finns andra kök som jag tycker bättre om än det indiska men det finns några rätter som jag tycker är riktigt goda och tandoori är en av dom
4 kycklingfiléer2 dl matlagningsyoghurtMinst 2 msk tandooripaste (går även att använda tandoori krydda på burk om man inte har tillgång till paste)Bulgursallad
Tandoorikryddad blomkål. Ta sedan bort bladen från blomkålen och täck den helt med tandooriblandningen, jag la ner den i en bunke och arbetade in marinaden ordentligt
Meanwhile, mix the soy yoghurt with the tandoori spice mix and salt. Toss the cauliflower wings in the tandoori-yoghurt mixture, give them a good mix until they are evenly coated and put them back on the parchment paper
4 4 port ris eller annat gryn 1 gurka 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 lime salt peppar 500 g laxfilé 1 msk olja 1 msk tandoorikrydda 2 dl matyoghurt Lägg till i inköpslistan
Kycklingpizza utan botten med lufttorkad skinka & basilika. Man hinner inte riktigt med allt som man önskar tyvärr, därför har bloggen legat på is några dagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.