Idag bjuds det kycklinggrytamed lite asiatisk touch. Hetta upp matfettet tillsammans med gurkmejan, tillsätt ingefära och vitlök, och fräs den under omrörning
I med kycklingen och pudra över curry och chili flakes. Hacka svampen och strimla vitkålen. Vevade ihop det på cirkus en kvart, och solroskärnorna var pricken över i
Het kycklinggrytamed chorizo. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
Till grytan serverade jag ugnsbakad vitkål. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
Låt småputtra medan pastan kokar. Hacka lök och paprika i lagom stora bitar. reda av grytan med majsena eller lite vetemjöl om man tycker såsen är för tjock eller för tunn
Skala och hacka rotfrukterna, lägg dessa i en kastrull med vatten. Servera med kokt ris. Hacka baconet i rätt så stora bitar, stek dessa och låt sen svalna på hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.