Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Smaka av med salt och servera med valfritt tillbehör, tex blomkålsris elelr grönsaker. Skär korven i mindre bitar, finhacka löken och skär paprikan i mindre bitar
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
Det gäller med andra ord att verkligen njuta så mycket som mänskligt möjligt nu de sista veckorna vi har kvar innan hösten gör sitt intåg, för jo, rätt vad det är så är även augusti över och löven börjar gulna ännu en gång
Smaka av med soja, salt och peppar. Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
)Förra veckan lagade jag en kasslerrätt med pesto och soltorkade tomater. Det innebär att det blir en tur till det stora varuhuset med det stora gula kassarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.