Servera riset med ”jerk-spiced” kyckling ovanpå. 1800 g benfria kycklinglårfiléer. 1Jerk Chicken800 g benfria kycklinglårfiléer 0,5 dl Jerk Spice 2 dl ljus lageröl (typ Budweiser eller Carib) rapsolja, till stekning. 1Servering0,25 ananasMarinera kycklinglårfiléerna i jerk spice och öl över natten
Låt kycklingfiléerna rinna av. Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Dessutom passar denna kycklingen perfekt in på veckans LCHF-tema, men vill man så kan man så klart servera den med exempelvis ris eller varför inte klyftpotatis
Krydda kycklingen med salt. Lägg på kycklingbitarna. Vänd kycklinglåren1-2 gånger under tiden. 1 förpackning kycklinglår, 900 g . 4-5 medelstora potatisar
Vad passar väl bättre i sommarvärmen än kyckling och en svalkande tzatziki. Lägg över kycklingfiléerna i en ugnsform och låt dem bli färdiga i ugnen tillsammans med jordärtskockorna, under den sista kvarten av tillagningstiden för jordärtskockorna
Börja med att tvätta kycklingdelarna, salta och peppra. Rulla kycklingdelarna i mjöl. Finhacka vitlöken och stek dem tillsammans med kycklingen i smör till de fått färg runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.