Blanda i den kokta potatisen och lägg dem halverade cocktailtomaterna sidan om kycklingen. Kände från igår att ännu en enkel och god rätt som inte kan gå fel skulle sitta fint, plus att det är en ”allt i en gryta, lat rätt”
Strö över citronpeppar, salt ochstrimlad purjolök. Dela tomaternaoch lägg på fisken. Har inte ätit torsk på fler, fler år och nu tycker jag det är gott igen
Hacka de soltorkade tomaternaoch blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater. Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand
För nån vecka sen så gjorde jag ordning denna kycklingrätt med mozarella och soltorkade tomater. Jag har haft fullt upp nu innan sportlovet och innan vår resa till Dominikanska Republiken, så jag har knappt hunnit blogga
Finhacka mozzarella och soltorkade tomateroch blanda med pesto och soltorkade tomater. Skär snitt i kycklingen på sidorna och fläk upp kycklingfiléerna
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Minst en gång i veckan brukar vi äta fisk, det är ju så himla gott och framförallt nyttigt
Fredag och mina första semesterveckor börjar lida mot sitt slut. Strimla de soltorkade tomaterna. Jag har varit ute i den östgötska skärgården i veckan och verkligen kopplat av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.