Strö sesamfrön och cayennepeppar över och servera de koreanskaböngroddarna på fat eller skål. Här1 burk böngroddar (ca 400 gram) eller ca 300 gram färska böngroddar2 msk olja1 liten purjolök, tunt skivad1-2 pressade vitlöksklyftor1 krm salt2 tsk ljus soja1 msk sesamfrön0,5 krm cayennepeppar, torkad krossad chili efter smak ex. Skölj och lägg böngroddarna i kallt vatten i ca 5 minuter. Fräs böngroddarna på medelstark värme i olja under omrörning 1 minut. 1 burk böngroddar. ca 300 gram färska böngroddar
Sesammarinerade böngroddar. Om man idag är sugen på något som absolut inte är klassisk midsommarmat så kan jag tipsa om de här goda koreanska vårrullarna som jag gjorde häromdagen
Blanda samman alla ingredienserna till dippsåsen och ställ åt sidan. Rör samman mandufyllningen genom att blanda soja, ingefära, vitlök, sesamolja, farinsocker och fisksås
34Koreanska pannkakor med stark dipp samt en öl, på East. Uppskuren med såsen på. Det kom en notification i Facebook (med ett foto på en måltid)"Tillagt idag Uppladdad via Facebook i mobilen
japanska nudlar, frusen waka mesallad, wontonpapper, vårrulleark, rispapper, böngroddar, svarta sesamfrön, kimchikrydda (kålen är saltad och tyngd i skafferiet), mynta, bok choi, koriander och lite till
Koreanska revben. / Anki och Håkan Koreanska revben. Hej fredag, hej helg och hej på dej kära läsare. I dag serverar vi ytterligare ett köttigt recept här i det Mårtenssonska köket, till skillnad från förra veckan när det inte blev ett endaste ett
Böngroddar var det som var projektet och imorse var jag så spännd att jag trodde jag skulle spricka. Böngroddar är otroligt enkelt att göra själv du behöver bara tid, en burk, nylonstrumpa och torkade bönor/linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.