1Sås1 klyfta vitlök ca 1 cm färsk ingefära ca 0,75 dl japansk soja (du kan minska mängd och ersätta det med vatten om du vill ha en mild sojasmak) 1 dl vatten 2 msk brunt farinsocker 2 msk chilisås 2 tsk majsstärkelse
japanska nudlar, frusen waka mesallad, wontonpapper, vårrulleark, rispapper, böngroddar, svarta sesamfrön, kimchikrydda (kålen är saltad och tyngd i skafferiet), mynta, bok choi, koriander och lite till
Skär revbenen i grova skivor längs med benen. Blanda kinesisk soja, ljus soja, chiliflakes, pressad vitlök, färsk hackad ingefära, socker, sesamolja och risvinäger i en kastrull och koka upp
Lägg de sedan i två glasburkar och spänn fast en bit nylonstrumpa över öppningen med en snodd. Böngroddar var det som var projektet och imorse var jag så spännd att jag trodde jag skulle spricka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.