Kroppkakor fyllda med Karl-Johansvamp serverade med skum av Prästost, syltade morötter, rårörda lingon och rostade hasselnötter (Glutenfria) 4 portioner
Alla tidigare KockensTips. TomasLindh Kökschef Hotel Skeppsholmen restaurang Långa Raden. Bred ut smeten med en slickepott så att den sprids jämt och täcker hela bakplåtspappret
Alla tidigare KockensTips. TomasLindh Kökschef Hotel Skeppsholmen restaurang Långa Raden. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Jan Löövs tidigare tips. Quinoa är ju superfröet från Sydmerika som har funnits i tusentals år. Det är helt fantastiskt vad man kan göra med det och den passar till frukost, lunch och middag
Platta till kroppkakorna något och stek dem på medelhögvärme tills de får fin färg på båda sidor. Servera med smält smör, stekt svamp, persilja ochlingon
Vispa äggvitorna till ett fast skum. Det blir lätt lite tråkigt i munnen om allt skulle vara krämigt och då är det schysst med något krispigt eller vad man nu använder som bryter av
Jag tänkte bjuda er på min version av cheesecake som jag och min goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihop och körde som lunchdessert på Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
Idag var jag och sniffade lite i kanterna av denna underliga klassiker och fyllde min fläskrullad med mer fläsk från salsiccian och resultatet var verkligen bra
Smaka avmed salt och peppar. Avsluta såsen med en sked rumstempererat smör. Var redo för en anstormning av dofter som man sent glömmer när kycklingen är i ugnen
Smaka av om det behövs mer salt och peppar. Häll av potatisvattnet, pressa eller stompa potatisen. Blanda lingonoch socker och krossa dem med en ballongvisp
Häll av den och krossa eller bryt den i stora delar medan den fortfarande är varm. Det är inte bara det att det blir en stor tavlaav alltihop utan det skapar någon extra gemenskap runt bordet när du ställer fram något stort och maffigt
Jan Löövs tidigare tips. Soppa med kyckling, avokado, cheddar och friterad tortilla. Sautera den finhackade löken och vitlöken i en tungbottnad kastrull med olja
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Ett helt recept av Texas spice rub, se recept ovan. TIPS. Kanske tankarna går till olja, boskap och stora rancher, stora Stetsonhattar eller stora Cadillacs med longhorns på motorhuven
Tillsammans med grillad spetskål rårördalingon, brynt smör och stekt rimmat sidfläsk är det kanske en av de godaste luncherna jag ätit på väldigt länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.