Kockens tips med Jan Lööv – Kyckling marinerad i achiote med citron, sockerärtor och rostad potatis
Vardag med Nordefors
Vardag med Nordefors
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 hel kyckling
  • 1 gul lök
  • 2 1/2 dl apelsinjuice
  • 425 gram
  • salt och peppar
  • 6 Anchochili
  • 2 dl honung
  • 4 dl kycklingbuljong
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • whisky (Jim Beam eller Jack Daniels)
  • 1 kg potatis
  • olja
  • salt
  • smör
  • citronzest
  • salt
  • peppar
  • 150 grader
  • 90 minuter eller
  • 75 grader Var

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.