Dela laxen i 4 st bitar placera dem på ett ugnsfast fat salta lätt, rör ihop rivna osten och alla övriga ingredienser till överbakningen, bred på fyllningen på laxfiléerna och baka på 200 gradader i ugn till 55 grader innertemp i laxen
Forma små ägg av färsen med hjälp av vattensköljda skedar och lägg ner i den kokande buljongen. Skär laxen i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad
Klassisk brittisk street food. Blandamandelmjöl, parmesanost, salt och peppar i en djup tallrik. Blanda samtliga ingredienser och ställ kallt i väntan på servering
Olof hade fått feeling och ville göra fishandchips, jag var inte svår. Blanda nästan allt mjöl med maizena och bakpulver, men spara lite mjöl på en tallrik att vända fiskbitarna i
Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
4 portioner fishandchips. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fishandchips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.