Keso à laMalta med havtornspuré. Vispa grädden tillsammans med vanilj, rör ner keson. Keso à laMalta. med hemgjord choklad (recept finns här) och lite mynta/citronmeliss
Vispa grädden. Blanda. Prova dig fram. Smaksätt med vanilj. Ät, gärna med halvfrystahallon. Namnam. 3-4 dl keso2 dl vispgräddevaniljstång eller ekologiskt vaniljpulverhallonLåtkesonrinnaav. Jag tycker det blir lagom med 3 dl men du vill kanskeha den lite tjockare. 3-4 dl keso. 2 dl vispgrädde
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Silaav den marineradekeson väl och vispa grädden ganska hårt, och blanda ner den marineradekeson i grädden och servera den sedantraditionellt med skaladeapelsinklyftor
Vispa grädde och vanilj fluffigt. Blanda försiktigt i keson. Servera med röda bär, hela eller mosade. Kanelenkanröras i redan nu eller barapudras över vid servering
Vispa grädden ej för hårt. Blanda i keso å kanel. Servera med bär eller mandarinklyftor. 2 pers. 100 g keso. 1 dl vispgrädde. 1⁄3 tesked vaniljpulver. 1⁄3 tesked malenkanel. 20 g färskahallon eller andraröda bär (valfritt)
] a´laMalta" såsom en med keso, en med yoghurt och en med äpple. Enligt bondepraktikanska ju julen braska om Andersslaskar och vice versa, men idaghar det varkenbraskat eller slaskat så det ska bli spännandeatt se hur vintern blir
Vispa grädden, inte för hårt, med vaniljsocker. Jag tycker inte om risgrynsgröt så därför tycker jag inte heller om risifrutti eller ris à lamalta, julens traditionella efterrätt
Ris alaMalta på julafton är ett måste. Personligen är jag inte ett dugg förtjust i den andravarianten som kallasapelsinris, där apelsinsaft och skurnaapelsinbitar ingår
) Jag gjorde två versioner, en med råris i och en "low carb"-variant med keso istället för ris. Den här Ris á lamaltankan du verkligen njutaav med gott samvete
Vispa grädden fluffig, inte alltför hård. Gjorde nyligen Ris à laMalta för första gången. Haraldrig riktigt trott att det är nåt jag skulle gilla… men oj vad gott det var
Vispa grädden, inte allt för hårt. Vi har som tradition i min familjattgöra ris á lamalta på juldagen, vi brukaralltidkoka lite extra risgrynsgröt på flit för att få en skål över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.