Det kommer kroppen INTE gilla så därför kommer jag ha med mig saker som jag verkligen gillaroch inte fått äta på dieten men som ändå är bra för kroppen
Blanda ner risgrynsgröt, flor- och vaniljsocker i grädden och rör om till en slät, fluffig massa. I år kände jag för att ”piffa upp” den klassiska desserten en aning och kokade en kompott av mandarinsaft- och klyftor som jag toppade desserten med
Servera risalamaltan i portionsskålar till var och en med kolasåsenringlad på toppen. Blandariset med grädden, apelsinfiléerna, innehållet i vaniljstången samt lite socker och Fazer ögon vit choklad
Skalaoch skär clementinerna i mindre bitar och toppa med i skålarna tillsammans med cacao nibsen. ) Tillsätt honung och vaniljpulver och mixa till en krämig cashewgrädde
Blanda proteinpulvret med vaniljpulvret och mjölken. Blanda ner keson och den hackade clementinen. Ta ut ur kyl/frys och vispa i ca 5 minuter tills det blir fluffigt
Skalaoch skär clementinerna i mindre bitar och toppa med i skålarna tillsammans med cacao nibsen. ) Tillsätt honung och vaniljpulver och mixa till en krämig cashewgrädde
Vänd ner vaniljsocker och florsocker i grädden ochblanda sedan med gröten. Koka riset i saltat vatten och smör i ca 10 minuter. Tillsätt mjölken och låt svälla på svag värme i ca 30 minuter, rör om försiktigt någon gång så att gröten inte bränns vid. 2 dl grötris
Blanda i risgrynsgröten, socker och vaniljsocker. Jag hade risgrynsgröt över och ville dessutom testa Sojatoos vispbara risgrädde (hittade den på Goodstore på Söder i Stockholm)
Servera risalamaltan i portionsskålar till var och en med kolasåsenringlad på toppen. Blandariset med grädden, apelsinfiléerna, innehållet i vaniljstången samt lite socker och Fazer ögon vit choklad
Blanda saft, vatten och potatismjöl kallt i en stor kastrull. I alla fall tidigare, det känns faktiskt inte som att Ris à laMalta är lika vanligt numera
Blanda samman senap ochäggulaoch bred över hela skinkan- Strö över det rivna brödet. Skinkdekorationen görs enkelt av dubbelvikt silkespapper eller liknande, som klipps i enlighet med bilden och viras längs en träpinne
Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
Men Olivia däremot älskar ris à lamaltaoch hade önskat det till efterrätt i år. Men jag gjorde det enkelt för mig och använde färdigköpt risgrynsgrötoch fick, trots det, godkänt av alla barnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.