Vit choklad- och saffranskräm Stöt saffran med socker i en mortel. Blanda med 1/2 tsk hett vatten. Smält chokladen i vattenbad eller i mikro Arla
Keso a la Malta 2 sp 1 dl supermini keso. 100 gr vaniljkvarg 0,2% (Lidl´s är godast). 1 apelsin. skär bort skal och skär apelsinen i bitar, blanda ihop allt Anna 2011 - 32,5 kilo lättare!
Mandelgratinerade persikor Klyfta persikohalvorna och fördela dem i 4 ugnsfasta portionsformar. Vispa ägg och socker riktigt pösigt Hemmets Journal
Nutellamousse med krisp. 4 - 6 personer. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme Carinas Mat och Prat