Efterrätt

Efterrätt

  • 4 Recept
Vit choklad- och saffranskräm

Vit choklad- och saffranskräm

Stöt saffran med socker i en mortel. Blanda med 1/2 tsk hett vatten. Smält chokladen i vattenbad eller i mikro
Keso a la Malta 2 sp

Keso a la Malta 2 sp

1 dl supermini keso. 100 gr vaniljkvarg 0,2% (Lidl´s är godast). 1 apelsin. skär bort skal och skär apelsinen i bitar, blanda ihop allt
Mandelgratinerade persikor

Mandelgratinerade persikor

Klyfta persikohalvorna och fördela dem i 4 ugnsfasta portionsformar. Vispa ägg och socker riktigt pösigt
Nutellamousse med krisp.

Nutellamousse med krisp.

4 - 6 personer. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme