Kantarellsoppa och glutenfria bovetebaugetter
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 Bovete
  • 500 g vatten
  • 20 g jäst
  • 1 tsk salt
  • 50 g majss
  • 100 g rismjöl
  • 150 g bovetemjöl
  • 1/2 dl pofiber
  • 10 g fiberhusk
  • 30-35 minuter
  • Kantarellsoppa
  • 3-4 portioner
  • 1 liter trattkantareller
  • 4 st charlottenlök
  • 0.5 dl vatten
  • 1 dl matlagningsvin
  • 3 dl grädde
  • 1- 1 1/2 grönsaksbuljongtärning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.