Vetefri, glutenfri och mjölkfri sommartårta/glömmingetårta
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 g mjölkfritt margarin från Carlshamn
  • 1 dl socker
  • 4 äggulor 3 msk av den mjölkersättning du tål
  • 1 1/2 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Sempers fin mix, Finax bruna, Lailas gula)
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • vaniljkräm
  • 300 g frusna skogsbär som du tinar med lite socker
  • 2 äggulor 3 dl havredryck eller den mjölkersättning du tål
  • 3 msk socker
  • 1 msk potatismjöl eller maizenastärkelse
  • 1 vaniljstång eller knappt 1 tsk fint vaniljpulver (inte socker utan pulver)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.