Täck med parmaskinkan längs kanten på filébitarna. Man kan binda upp med steksnöre om man vill. Koka ur stekpannan med vatten och konjak, tillsätt crème fraiche och koncentrerad kalvfond
Använd samma Vermouth som du blandar din Dry Martini med. Koka upp vin tillsammans med de ismulade buljongtärningarna i en kastrull och låt koka ner till att hälften återstår
Med lite ansträngning lagar du lätt en festmiddag för många gäster, och den går även att förbereda. Du börjar med att gå och köpa den underbara ruccolacrèmen som dessvärre kan vara svår att hitta men verkligen gör sitt till för smaken – och enkelheten
När jag lagade den här verisonen testade vi oss fram till vad som skulle vara bra på nyår, och tyckte detta blev mycket gott men var lite för mycket pyssel med stompet när man har många gäster
Rödtungafilé medvermouthsås & palsternackspure - antagligen en hel del points. Vår gamla PC var helt slut, tog en halv dag att starta upp så det är en fröjd med vår nya Mac, startar på ett kick
Det som blir över hackas och ska användas i vermouthsåsen. Börja med musslorna. Vermouthsåsen. Borsta dem noga och tag bort skägg mellan skalen med en kniv
Smaka av med cayennepeppar. Serveras med pressad potatis och sallad. Dela fläskfilén i 1-2 cm tjocka skivor och krydda med salt och vitpeppar. Koka upp vermouth med smulad buljongtärning i ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.