Här kommer recept på ett nytt tillbehör att variera all blomkål och rotsellerimed. Oftast gör jag den bara rakt av i ugnen medlite salt och olivolja eller så åker den ner som ingrediensi någon gryta
Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivori ugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven medklassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Krämig och full med smaker. en näve sockerärtor (går bra med frysta). Kan verkligentipsa om dom båda, funkar kanonbra som smaksättare till grytor, såser, dippsåser osv
Det här är en riktigt god och litelyxigglutenfri lasagne med en smakrikköttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
Jag använde glutenfrifusilli av majs, men det går bra medvilken sorts pasta som helst. Jag hade äggulor över efter att ha gjort fröiga kex (recept kommer senare), så det passade bra att knåpa ihop en god sås av dem till pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.