Hacka löken. Häll matfett i en stekpanna. Ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i lök tillsammans med pressad vitlök. Tillsätt sedan färs och finhackad chili.
Stek under omrörning i ca 5 minuter så att färsen blir torr och smulig. Smaksätt med salt, peppar och spiskummin. Rör ner bönorna med spad och vattnet. Låt det hela puttra under lock i ca 5 minuter.
Fyll tortilla bröden med strimlad sallad, lökringar, skivade tomater och färsröran. Toppa med en klick Grekisk yoghurt.
Nu är det dock dåligt med sån mat för jag har ätit upp allt och det är helt slut på nödlådor. Så jag bestämde mig därför för att ha en storkoks-helg och lägga upp ett nytt lager
Gick till en sjö där vi tog en fika och åt muffins, gick sedan vidare och träffade en farbror som berättade att det hade kommit en bäver till ett vattendrag i närheten… det var två hundra år sen sist det fanns bäver där, kul att de kommer tillbaka
Hacka lök och vitlök. Tillsätt krossade tomater, kidneybönor, tacomix och chilisås. Smaksätt med paprikapulver, oregano, salt, chilipeppar och en nypa socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.