Jerseyentrecôte från trakten med potatiskaka och mustig cognacsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Entrecôteca 1 kg entrecôte (av god kvalitet) 1 msk smör 2 tsk salt 1 tsk svartpeppar
  • Potatiskaka10 potatisar 1 gul lök 2 klyftor vitlök 2 msk olivolja 65 g bladspenat 1 ägg 2 dl grädde 2-3 krm salt 2 krm svartpeppar färsk timjan (några kvistar)
  • Cognacsås2 msk gul lök, finhackad 1 klyfta vitlök, pressad 10 vitpepparkorn, grovkrossade 4 msk smör 1 msk tomatpuré 2 msk vetemjöl 4 dl grönsaksbuljong 0,5 dl cognac 1,5 msk kinesisk soja 1 tsk citron, saft 1 krm salt 2 msk cognac

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.