File'/nöt/fläsk/ytter

File'/nöt/fläsk/ytter

Helstekt fläskytterfilé med gremolata och italiensk potatissallad

Helstekt fläskytterfilé med gremolata och italiensk potatissallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskytterfilé 600 gram fläskytterfilé 0 salt 0 svartpeppar 1 tsk torkad timjan 1 msk olivolja 1 msk Mat & Bak smör Potatissallad 1 kg delikatesspotatis 125 gram körsbärstomater 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 1 st rödlök(ar) 0,5 kruka(or) persilja 0,5 st citron(er) 75 gram grana padano 1 msk olivolja 0 salt 0 svartpeppar 65 gram ruccola Gremolata 0,5 kruka(or) basilika 0,5 kruka(or) mynta 0,5 kruka(or) persilja 1 klyfta(or) vitlök 0,5 st citron(er) 3 msk olivolja 1 tsk chiliflakes 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Husman: Madeirafläsk

Husman: Madeirafläsk

Husman är alltid rätt, inte minst i mörka november. Det här är ett härligt recept som passar lika bra till vardags som till fest
Långstekt fläskkarré med picklade äpplen

Långstekt fläskkarré med picklade äpplen

1 kg fläskkarré 10 katrinplommon 2 tsk torkad timjan 2 tsk torkad rosmarin 2 klyftor vitlök 1,5 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar, grovmalen 1 msk rapsolja 2,5 dl vatten
Enkel fläskfilégryta med senap och champinjoner

Enkel fläskfilégryta med senap och champinjoner

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram fläskfilé(er) 150 gram champinjoner , 150-200 1 tärning(ar) grönsaksbuljong 2 msk kalvfond 2 dl vatten 2 msk grovkornig senap 5 dl crème fraiche 0 salt 0 peppar 0 smör Köp receptet
Oxfilé med ugnsrostad potatis och bearnaisesås

Oxfilé med ugnsrostad potatis och bearnaisesås

Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök 2 kvistar rosmarin salt peppar. 1Bearnaisesås500 g smör 2 klyftor vitlök 1 dl vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 schalottenlökar 2 msk estragon (dragon i vinäger) 5 äggulor salt (efter smak) peppar (efter smak)
Serranolindad oxfilé med rosmarin

Serranolindad oxfilé med rosmarin

800 g oxfilé, i bit 1 msk smör 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald 2 klyftor vitlök, finhackade 4-6 skivor serranoskinka, stora [ca 100 g] 2 kvistar rosmarin