Nu är det så längesedan jag bakade dessa bröd från Flipin Burgers bok att jag knappt minns om de var goda, men när jag läser mitt blogg inlägg om dom från förra året (hjälp var tog tiden vägen
Vegan Cinnamon and Chickpea Pancakes with Homemade Strawberry Sauce. instagram 100kitchenstories. Dessa foton på mina kikärtspannkakor har legat och skräpat i min fotomapp på datorn i närmare två månader
Drain & rinse your chickpeas and add them to a salad bowl. Salt & pepper, to taste. 1 (19 fluid ounce) can chickpeas, rinsed and drained. 5 ounces cubed feta (packed in oil & herbs if possible)
Heat a skillet with coconut oil, add the burgers and fry on both sides until golden brown. 1 can of chickpeas, rinsed and drained. You can make the burgers in the oven as well, 200 C for about 20 minutes
Meringues made with chickpea water. The liquid from canned chickpeas (or leftover water of boiled chickpeas about 1/4 cup). The liquid from canned chickpeas (or leftover water of boiled chickpeas about 1/4 cup)
❅. Kikärtspannkakor med egensötad vaniljkvarg, pepparkakssmör och granatäpplekärnor. Toppade med kanelstekta äppelskivor, kokosflingor och mer granatäpplekärnor
Jag pratar om en vegetarisk version på pulled pork, nämligen pulled jackfruit. Konserverad jackfruit påminner väldigt mycket om pulled pork när du drar isär den, och genom att smaksätta den med hemmagjord barbequesås så lovar jag att det inte är många som kommer se skillnaden på kött vs grönsak
Mix everything in a blender and shape into burgers in the frying pan. Foodprep Sunday. Gör iordning hemmagjorda kryddiga kycklingburgare med smak av curry och BBQ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.