Servera tillsammans med pitabröd, tunnbröd eller med pommes frites. Lagom klar när det börjar suga i tarmen efter mat, några av tillbehören vinner på att förberedas dagen innan andra vinner snarare på att fixas a´la minute
Den här gången använde jag tacokrydda och bbq-sås som smaksättning och serverade den med kokt ris. Jag tycker mycket om jackfruit och den har verkligen en kött-aktig textur
Det här medpulledjackfruit eller fooled pork kanske jag är sist på jorden med att testa. Ta därefter ut formen och mosa/dra isär jackfruitenmed en gaffel så att den trådar sig och får rätt look
Konserverad jackfruit påminner väldigt mycket om pulled pork när du drar isär den, och genom att smaksätta den med hemmagjord barbequesås så lovar jag att det inte är många som kommer se skillnaden på kött vs grönsak
Häromdan gjorde jag pulled pork och bakade pitabröd. Oh jädrans så perfekt gott det blev, inte för rökigt som det annars kan bli men väldigt smakrikt och med lite sötma
Vi har gjort PulledJackfruit förut och utgått från lite olika recept vi hittat på nätet. Pulled Pork var ju väldigt hett ett tag, men som vegetarian är ju inte det något alternativ, såå roligt då att någon kom på att man kunde göra Fooled Pork, av den fantastiska frukten Jackfrukt
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Pulled älg slår pulled pork med hästlängder. Vi åt det tillsammans med sallad och vitlökssås. Hacka de färska kryddorna och blanda ihop med resten av ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.