Jag tycker mycket om jackfruit och den har verkligen en kött-aktig textur. Den här gången använde jag tacokrydda och bbq-sås som smaksättning och serverade den med kokt ris
Min längtan efter risotto kommer och går, men finns alltid där bubblande under ytan – jag har oerhört svårt att tänka mig ett liv utan regelbundna intag av den här fantastiska italienska rätten
Bara den tomma bruken hamnade på bild. Jag blir alltid så himla glad när jag hittar nya vego-rätter som är så goda att man inte ens saknar kött eller fisk
När resten av familjen åt potatisgratäng passade jag på att testa nya grejjer och det här var nog bland det godaste jag någonsin ätit, så gott att jag inte ens funderade på hur jag skulle kunna utveckla smakerna och när det gäller mig vill det inte säga lite
Det här är en sås som blev till när jag ville använda ingredienser som jag redan hade hemma. Såsen blev mycket smakrik och god och jag serverade den med kokt ris och grönsaker
Ingredienser4 quornfilèerCa 1dl grädde1 burk färskost av philadelfiatyp1/2 grönsaksbuljongtärning1dl gräslök1vitlöksklyftaNågon god örtkryddalite salt Gör så här