Ta bort skinnetmedanfisken är varm och låt den svalna i lagen. Servera ljummen eller kall med färsk potatis, dillmajonnäs samt kokade sockerärtor eller grön sparris
Servera medkoktpotatisochlingonsylt. Jag kan tipsa om att kantarell-champinjonsoppan är kanon att använda när man gör potatisgratäng, och massor medolika förska örter, jag brukar ta ganska mycket grädde ochlite mjölk, kan inte säga hur mycket det ger sig
blomkålspuré gjord på blomkåloch färskost. Köttbullar kan verkligen göras på många olika sätt, och alla har nog sin egen lilla touch – någon rör ut ströbrödet ilite buljong, någon annan har i en gnutta vitlök, en tredje använder inga ägg utan ersätter medpotatismjöl… Jag brukar oftast göra köttbullsmeten på havregryn (glutenfritt), men ibland då jag har koktpotatis över så gör jag denna delikatessvariant
Tag upp fiskenmed en hålslevoch lägg den på ett fat, håll den varm genom att sätta folie över. Slå såsen över fiskenoch servera medkoktpotatis, ärtsallad ochcitronklyftor
Sila av vattnet och lägg upp ärtorna i en skål. Servera fiskenmedkoktpotatisoch ärtor. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök ochtimjan på medelvärme så att löken blirgenomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.