Mazarinsmaken (det vill säga bittermandelarom) är så gott att blanda med flera olika smaker, varav en är just choklad (hallon, blåbäroch banan är andra smaker som är toppen
Den här glutenfira äpplekakan, där jag förutom den där övergivnapotatisen även stoppat ifärdigkokta stora, vita bönor som blivit över efter att ha gjort ett pajskal blev en hit
Det är ganska svårt att hitta bra glutenfritt mjukt tunnbröd. Smula jästen tillsammansmed sockret, och låt stå medan du skalar ochriverpotatisendirekt ner i bakbunken
Vispaförsiktigtilime- eller citroncurden så det blandas men pöset inteförsvinner. Blanda ihoppotatismjöl, bakpulver ochvaniljsockerochsikta ned i äggpöset
Jag kan tipsa om att kantarell-champinjonsoppan är kanon att använda när man gör potatisgratäng, och massor medolika förska örter, jag brukar ta ganska mycket grädde ochlite mjölk, kan inte säga hur mycket det ger sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.