Servera torsken med koktpotatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. Kokttorsk. lägg torsken med lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Som tillbehör hade jag koktpotatisoch ärtor, voila. Vääääldigt enkel rätt MEN jag föredrar absolut stekt fisk då den kokta har en tendens att bli alldeles för osalt
Slå såsen över fisken och servera med koktpotatis, ärtsallad och citronklyftor. Torsk. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker
Servera den panerade fisken med koktpotatis, blomkål och äggsås. Koka äggen hårdkokta. Vänd torskfiléerna först i mjölet, sedan i äggen och sist i ströbrödet
Jag serverade med pressad potatisoch gröna ärtor. Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid. 2 msk hackad persilja och
kokt pressad potatis, smörstekt färsk spenat. Strö över massor med dill och de hackade äggen och servera med tomaterna, smörstekt spenat och pressad potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.