Späd med mer vatten om den är för tjock. Smaka av med peppar och eventuellt mer salt och kryddor. Häll av vattnet och koka upp ärterna med 2 liter vatten
Späd med hönsbuljongen, lite i taget, och rör ofta i risotton. Krydda med salt och peppar och servera. Fräs löken i smör och olja ca 3 min på medelvärme
Alltid tillsammans med morsans ljuv-e-liga focaccia. På den tiden gjordes soppan med creme fraiche, men jag har kommit fram till att det är helt onödigt
Vi bryter brödet i bitar och äter grytan med hjälp av bitarna. Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Mixa de krossade tomaterna och cashewnötterna med en mixerstav. Fräs löken, chilin och ingefäran i en stor kastrull med olja och pressa i vitlöken utan att det tar färg
Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoni i kryddningen och med en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av mina favoriträtter hos den lilla pizzrian, nämligen "Kyckling Vindaloo"
Blomkålssoppa är en perfekt förrätt eller varmrätt och LCHF för den som tänker så. Börja med att hacka den gula löken fint och fräs löken med smöret i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.