Helstek fläskfilén tills den fått fin färg runt om, krydda med salt, peppar, och ev grillkrydda. i med grädde ost och buljong samt cremefraiche, låt puttra ihop så osten smälter, fick du ost kvar efter filén, släng i den oxå
Smaka av med salt och peppar. Lägg den i en ugnsform med skarven nedåt. Pensla med ägg eller vatten. Servera köttet med såsen och ris, klyftpotatis eller potatisgratäng
Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad. Lägg köttet ovanpå och rulla in köttet i skinkskivorna med hjälp av plastfolien
Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite. Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilen på tvären
Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.