Så här bra har vi nog aldrig lyckats medryggbiffen. Det var lite bråttom med att få maten klar, hade jag haft mer tid hade jag sänkt ugnstemperaturen, som vi oftast gör med rostbiff
och som ytterligare tillbehör för den som önskar – råstekt potatis smaksatt med örter. Till biffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk sallad med tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök
Recept på en klassik Bearnaisesås hittar ni från bloggen. Helstekt Oxfilé Charlemagne med saltbakad minipaprika och baconrullad haricots verts samt råstekt potatis
Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Potatisen är kryddad med dragon och är tillagad råstekt i tunna skivor i ugnen. Denna veckan tänkte jag börja med att tipsa er om ett smidigt sätt att tillaga potatis i ugn
Krydda med salt och peppar och smaksätt eventuellt med dragon, basilika eller pressad vitlök. Skala vinterpotatis och skär den i tärningar eller tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.