Inbakad oxfilé Wellington - Inbakad oxfile Duxelles
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ kg oxfilé
  • Svartpeppar
  • Smör
  • 2 rullar smördeg
  • Ägg
  •  
  • Duxelle-massa
  • 50 g smör
  • 600 g färska champinjoner
  • 400 g rökt skinka
  • 10 schalottenlökar
  • 5 dl grönsaksfond
  • ½ dl torr Madeira
  • 6 msk tomatpuré
  • 1 msk paprikapulver
  • Vetemjöl
  •  
  • Madeirasås
  • 25 g smör
  • 6 schalottenlökar
  • 1 morot
  • Bladpersilja
  • 6 dl kalvfond
  • 3 dl torr Madeira
  • 3 msk tomatpuré
  • Arrowrot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.