Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur. 500-600 g fläskfilé
Idag blev det en lite lyxigare måltid, iallafall för oss=) Inbakad fläskfile fylld med kalkon &lök. Till detta hade vi kokt potatis , sallad och vanlig hederlig brunsås=) Så gott
Ingredienser 1 st stor fläskfilé - 600 g lite olja - t ex solrosolja havssalt och färskmalen peppar 125 g champinjoner - finhackade 100 g shiitakesvamp - delad i halvor 20 g Smör Färs 400 g kalv- och fläskfärs 1 st äggula - spara vitan till pensling 1 st lök - finriven 1 st knivsudd riven muskot havssalt och färskmalen peppar 2 msk Vetemjöl 0
Kommentarer
olgasbigardar
Såååå gott och lätt, rena lyxen!
Logga in eller Registrera för att kommentera.