Blanda samman alla ingredienserna och din glaze är klar. Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
Kycklingsoppa med bacon och sparris. Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs
Förbered den antingen helt och hållet, förvara i kylen och servera den kall, alternativt grilla eller ugnsstek den marinerade fläskfilén och servera den varm ihop med nudelsalladen
Pensla medglazen några gånger under stek- eller grilltiden. Fläskfilé 1 Putsa fläskfilén och salta och peppra runt om. Använd gärna stektermometer, fläskfilén är perfekt vid 70 grader. Coleslaw 1 Blanda vitkålen med morot, vinäger och salt. 2 Servera fläskfilénmed den rostade potatisen, coleslaw och rucola. Glaze 1 Blanda alla ingredienserna. 1 fläskfilé. 1 dl honungsglaze (färdig eller enligt receptet nedan)
Idag är det 1 juni och med andra ord officiellt sommar. Hej och god middag denna härliga lördag. Vet ni vad det är som gör just denna lördagen extra härlig
Blanda de mortlade kryddorna med resterande kryddor och rör om rubben så att den blir jämn. När du har fått upp medeltemperatur och bra med rök är det dags att börja grilla
Min dag har mestadels bestått av klädtvättning och en vända till soptippen med massa avfall. Till brunch idag vart det en slät äggröra med philadelphia ost
I köttväg blev det ett säkert kort, helgrilladfläskfilé. Paprikan grillas inte så hårt så den har tuggmotstånd så tillsammans med krämig avokado som är bland det bästa jag vet att blanda i en sallad, så smakade det fantastiskt och passade så fint till fläskfilén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.