Blanda samman alla ingredienserna och din glaze är klar. Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
Glaze. De här spareribsen blir helt fantastiskt goda, något helt annat än färdiggrillade från affären. Klyftpotatis och stekt spetskål med chili och vitlök passar suveränt till de mustiga ribsen
Glaze. Pensla kycklingklubborna med olja och salta lite. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Servera kycklingklubborna med rotfrukterna och den heta såsen
Värm på medelvärme tills sockret smält och du ser första bubblan. Kör ihop allt med en stavmixer. Sila glasyren för att bli av med alla små luftbubblor
Koka potatisen med saltet och låt svalna. Blanda Kesellan och majonäsen med pepparroten. Blanda ner sparris, rädisor och gräslök i Kesellan och smaksätt med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.