Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, worchestersås, soja och vitlök. Bryn dem hastigti smör. Slå blandningen över löken, rör om och låt puttra några minuter
Eftersom vi skulle äta vår fläskfilé med en nudelsallad så passade Håkan på att testa ett recept på en vietnamesiskdippsås som han visste fanns iLisas bok "Det godaste jag vet"
Vilka är era favoriter på asiatiska lunchbufféer. Speciellt lunchbufféer med olika grytor, biff med bambuskott, kycklingi röd curry, fläskfiléspett, jordnötssås, friterade räkor, sötsur sås mm mm
Såstillservering. Lägg upp på fat, och skeda hälften av såsen över köttet. Förbered den antingen helt och hållet, förvara i kylen och servera den kall, alternativtgrilla eller ugnsstek den marineradefläskfilén och servera den varm ihop med nudelsalladen
två fläskfiléer. Ingredienser. salt och peppar två fläskfiléer. en gul paprika. en gul paprika. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.