Sänk i så fall ner plastpåsen i ett vattenbad så all luft pressas ut och förslut med en påsklämma. Ta ut steken ur vakuumförpackningen och hetta upp en stekpanna med smör och olja
1. Hacka aprikoserna fint 2. Häll alla ingredienser, i en kastrull. Småkoka ca 5 minuter. 3. använd mixerstav till att mixa det hela till en slät glaze
Berättade tidigare om att jag köpt en ny cirkulator för sousvidematlagning – dvs i vattenbad på låg värme under lång tid i vakuumpåse eller plastpåse med zipförslutning
Tillaga fisken till perfekt temperatur medsousvide. Sousvide betyder ”under vakum”. Sousvide är ett speciellt sätt att värmebehandla mat på, utvecklat i Frankrike under 1970-talet. En portionsbit torskrygg per person värms (vakumpackad) i plastpåse till 48 – 52 grader medsousvide, beräkna 30 – 40 min värmning. 52 grader med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.