Torskrygg sousvide Skär torskryggen i portionsbitar. Vitlöksmajonnäs 3 äggulor 2 tsk dijonsenap 1 msk vitvinsväger 1 msk citronsaft 1 vitlöksklyfta (fint riven) 2,5-3 dl rapsolja Majskolv sousvide 75 gram smör 2 msk rapsolja 1 färsk majskolv Torskrygg sousvide 400-800 g torskrygg (beroende på om förrätt eller varmrätt) 4 kvistar timjan 1/2 citron (saften) 100 g smör 1 dl rapsolja salt och peppar (habanero, finhackad) (rostade saltade majs, mortlade) (thaibasilika, bladen) Stekta trattkantareller 200-300 g trattkantareller smör att steka i 1 vitlöksklyfta peppar och salt Gör så här. Majskolv sousvide Stek majskolven runt om i 1/3 av smöret och lite rapsolja till den fått fin färg och ytan börjat karamellisera. Kör sedan sousvide i 84 grader i knappt en halvtimme. Kör sousvide i 50 grader i 35-40 minuter
Ikväll blev det baconinlindad fläskytterfilé (eller benfri kotlettrad för att vara mer korrekt) tillagad enligt sousvide (har du inte sousvide så går det bra att köra den i ugnen)