Den här soppan går utmärkt att servera med räkor istället för pilgrimsmusslor för folk som har svårt för musslorna eller helt utan skaldjur för vegetarianer
Servera medcrèmeNinon. Smaksätt medcrème fraiche, citronsaft, riven pepparrot samt salt och peppar. Sautera schalottenlök och sparris i het panna med olja och smör
Tagged ärtsoppa, creme ninon, förrätt, lammracks, pilgrimsmusslor, recept, trerätters. Nu hade vi turen att kunna åka till en bra saluhall och köpa pilgrimsmusslor fortfarande i sitt vackra skal
Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av. 8 pilgrimsmusslor
Härom dagen kunde de flesta av våra medlemmar hämta ut den femte lådan i ordningen. Det följde även med en pamflett som dels berättar om ölen och dess bryggerier men även med inte mindre än fem recept som jag komponerat
Resten av champagnen dricks med fördel upp till soppan som förrättsbubbel. lite crème fraiche. Här har vi en prima förrätt till nyårsmiddagen - den gamla klassikern Créme Ninon
Jag förknippar fest och champagne - eller mousserande vin - med varandra. Vad är då festligare än en soppa till förrätt som faktiskt serveras med just det
Jag har aldrig ätit det förut då jag verkligen är en kött tjej men har blivit mer sugen att utforska fisk & skaldjursvärlden så vi gav oss ut på djupt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.