Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter
Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över. Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfisk och gillar lite asiatiska smaker
Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
Gör såsen i en stor mortel där vitlök och chili till en början mortlas med rörsocker till en pasta. Smaka av med lite av sirapen för att öka sötman och smaken av ingefära samt fisksås och soja för sältan
Asiatisk fläskgryta med mex-krydda och färskpotatis uppskattades av såväl barn, vuxna och gäster. Detta recept på fläskytterfilé i kokosmjölk med TexMex-kryddning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.