Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 ägg 2 schalottenlökar 200 g gravad lax 3 msk hackad färsk gräslök 2 msk Arla Köket® smetana 1 kruka färsk dill 1 tsk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt
Rör ihop ingredienserna och smaka ev av med svartpeppar. ½ dl Arla® gräddfil. 1 msk Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g 4 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök ½ dl färsk dill ½ dl Arla® gräddfil 1 krm svartpeppar 1 msk sillspad
Garnera gärna med färsk rosmarin. Lägg på laxen, salta och peppra. Häll det över laxen. 500 g laxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g laxfilé 3 morötter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® mellangrädde 1 tsk hackad färsk rosmarin ½ pkt saffran 0,25 g
Gör så här Börja med att koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Dela laxen i portionsbitar. Lägg dem på plåten, ringla över smör-&rapsolja, salta och peppra
Klicka smöret över laxen, täck med plastfolie. Toppa med picklad gurka och garnera ev med mynta. Ta upp laxen, vänd den i sesamfrön och lägg på ett fat
Jag är glad att barnen äntligen börjat tycka om fisk, för det gör jag med. Lax (färsk eller fryst). Lägg upp och servera gärna med några goda grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.