Igår grillade vi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze. Ketjap manis ser ut som ovan och hittas bland de asiatiska varorna i mataffären
1. Rosta potatisen tillsammans med lite olivolja och vitlök i ca 25 minuter i 180°C. 2. Vispa ihop ingefära med honung, lime och olivolja, smaka av med salt och peppar
1. Sallad. Tillred glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem sedan kalla. 2. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
1. Sallad. Tillred glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem sedan kalla. 2. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Grillade sedan spetten mycket snabbt så inte räkorna hann bli sega. Även om jag älskar asiatiska smaker, så brukar de inte vara första handsvalet vid grillning av någon anledning
Toppa med den nygrillade rotsellerin. Jag har redan nämnt förträffligheten över Mette Løvboms kokbok "Kålboken", men jag hittar nya godingar hela tiden i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.