Krydda med salt och peppar. Vänd och pensla med hoisinsås ett par gånger. Häll av nudelvattnet och blanda med grönsakerna och grovhackad koriander eller bladpersilja som jag föredrar
Marinad till fläskkarrén. Låt det marineras medans sås och potatis förbereds. Myntasås med äpple. Pressa i vilöksklyftan och smaka av med nymalen svartpeppar och salt
Salta och peppra efter smak och blanda om ordentligt med händerna så att oljan täcker potatisen. Lägg köttskivorna med marinaden i en plastpåse och marinera så länge som möjligt
Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked. Smaka av med ev lite mer salt. Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön
Servera köttet med såsen och gärna en sallad medasiatiska smaker. Det verkar som en hel del, inklusive oss, har problem med att kommentera på andras bloggar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.