Skär osten i tärningar. Lägg tomater och ost ovanpå grönsaksfräset. 150 g Apetina® vitost. 1 zucchini 1 gul lök 1 vitlök Arla® Svenskt Smör 1 tsk örtkryddor, t ex rosmarin, timjan eller salvia 3 tomater 150 g Apetina® vitost 2 ägg 2 dl Arla® mjölk 1 tsk salt 20 kärnfria oliver
Lägg på ost och skivade oliver. ca 100 g fetaost eller keso. Värm vattnet till 37°C (fingervarmt). Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den med lite av det ljumma vattnet
Tänkte att jag dessutom kunde piffa till rätten med lite friterad ost till. Friterad ostPanko, asiatiskt ströbrödEtt vispat äggValfri ost, jag hade lite fetaost och brie hemmaNeutral olja att fritera i Vispa ägget, dela osten i lämpligt stora bitar, vänd sen osten i äggsmeten, vänd osten i pankon
Tärna fetaosten. Lägg grönsaker och fetaost ovanpå potatis- och köttröran. Fetaost. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke eller dubbla plastpåsar ( mest praktiskt tycker jag)
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.