Salt, vit- och svartpeppar. Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. ost och bacon. Ha koll på färgen så att inte ytan blir för hårt stekt
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Eftersom det stekta ankbrösten med korintsås, som jag bloggade om i lucka 8, blev en höjdare kände jag mig sugen på att tillaga anka igen. Jag gick likadant tillväga men läste på polaricas hemsida att man ska steka till en innertemperatur om 70° istället för 60-65° som jag alltid kört med tidigare. Stekt ankbröst med apelsinsås, ca 5 personerca 700 g ankbröst (2 st)Apelsinsåsen
Gör då denna goda paj, ost/skink paj. Strö över osten med. 250-300 gram skinka. 2 dl riven ost. Rör ihop alla ingredinenser till pajdegen och tryck ut i pajformen eller en avtagbar botten, ca 24-25. Tryck ner tomaterna och in i ugnen i ca 25-30 minuter. 250-300 gram skinka. 2 dl riven ost
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Till tonfisken hetta jag bara upp en torr stekpanna, penslade fisken med olja och stekte i hög temperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.