Dela tomaterna och bryt osten i grova bitar. 1200 g fetaost. 1Blanda potatisen med olivolja, citronskal och saft, salt och peppar. 1Vänd ner lök, oliver, oregano och sist tomater och ost
Blanda den med grönsakerna, majs, oliver, ost och dressingen. Skär osten i bitar. Idag kommer därför ett tips på grekisksalladmed pasta för en matigare känsla
På så vis "karamelliseras" den lite, en sötma som passar bra ihop medostens sälta. Numera är jag dessutom en latmaja och använder tjock yoghurt av meze-typ för att slippa trixet med att låta vanlig yoghurt rinna av i melittafilter
Bryt osten i bitar. Varva lök, gurka, tomat, oliver och ost på tallrikar. 150 g fetaost el Apetina® vitost. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rödlök 1 gurka 4 tomater 150 g fetaost el Apetina® vitost ½ kruka färsk oregano 1½ dl kalamataoliver ½ dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger 1 krm svartpeppar
Oliver, fetaost och tzatsiki. Älskar grekisksallad. Servera salladenmed tzatsiki och nygräddat bröd. Blanda sallad, tomat, gurka, matvete till en sallad och lägg upp på ett fat
Skär osten i tärningar. Lägg tomater och ost ovanpå grönsaksfräset. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen med en gaffel och låt vila i kylen ca 30 min. 150 g Apetina® vitost. 1 zucchini 1 gul lök 1 vitlök Arla® Svenskt Smör 1 tsk örtkryddor, t ex rosmarin, timjan eller salvia 3 tomater 150 g Apetina® vitost 2 ägg 2 dl Arla® mjölk 1 tsk salt 20 kärnfria oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.