Och det hittade jag - Karins tjusiga laxmed kräftstjärtar. Så idag när jag skulle bjuda söta Sofie på middag besöktes sidan på jakt efter ett läckert lax-recept
Koka sedan på medelvärme (rör om då och då) tills det blivit ett mos. Hej på er,. Nyss kommit hem från jobbet, datorn har kommit upp i knät och värmeljusen är tända lite varstans här i huset
Häll i en matberedare tillsammans med salt och peppar. 3-4 port ca 2 dl Panko, asiatiskt ströbröd 4 laxfiléer salt peppar Rasp eller Solrosolja + citron Skär laxfiléerna i mindre bitar. 4 laxfiléer salt peppar
Jag gav ju er lite tips på olika smaksättningar för gravadlax i ett tidigare inlägg, idag gjorde jag en klassiskt gravadlax, dvs med smaksättningen vitpeppar och dill
Lägg ihop laxfiléernamed köttsidorna mot varandra och tjock del mot tunn del. Fast det är gott till lunch med ett kokt ägg också, eller i pastasåsen, eller som förrättssnurra med god fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.