Gratinerad fläskfilé med ört- och osttäcke
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fläskfilé
  • En klick Svenskt Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 2 skivor vitt formbröd
  • 2 dl riven Västerbottensost eller Allerum Prästost
  • 2 dl färska örter
  • t ex basilika
  • timjan
  • oregano
  • 2 msk svensk senap
  • 1 msk fransk senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 50 g Svenskt Smör
  •  
  • Favoritsås
  • 3 dl Gräddfil
  • 3 msk finhackad färsk timjan eller 1 msk torkad
  • 1-2 msk fransk senap
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.