Gräddstuvad renskav med Svamp & rårörda lingon med mandelpotatismos
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gr fryst renskav från bog eller stek.
  • 3 msk smör.
  • 1 lök.
  • 1 dl torkad svamp
  • svart trumpet
  • trattkantarell eller karljohan.
  • 2 enbär.
  • 2 lagerblad.
  • 1 msk hackad färsk timjan.
  • 2 dl grädde.
  • 1 msk svart vinbärsgelé
  • Salt
  • Peppar
  • 600 gr potatis
  • mandel
  • 1 dl mjölk
  • ½ dl grädde.
  • 4 msk smör.
  • 1 dl västerbottenost eller cheddar.
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.